logo transparent

Deze digitale lezing heeft als onderwerp: de schoonheid van planten voor en na de bloei.

De lezing wordt gegeven door Marcel de Wagt. Het is een lezing die verzorgd wordt door Groei & Bloei vanwege haar 150 jarige bestaan. In overleg met Groei en Bloei mogen wij deelnemen aan de lezing.

Marcel de Wagt

Digitale lezing door Marcel de Wagt
Op 24 januari is een digitale lezing door Marcel de Wagt met als titel “De schoonheid van planten voor en na de bloei” De lezing kun je thuis vanachter je eigen computer, tablet op telefoon volgen.

Ruim acht maanden staan vaste planten boven de grond. Meestal bloeien ze maar één tot drie maanden. Bij het uitzoeken van planten op een kwekerij of het wandelen door een tuin zijn we geneigd om vooral naar de bloemen te kijken. Maar door een zorgvuldige selectie van tuinplanten valt er zo veel te beleven in een border. Zowel voor als na de bloei hebben veel soorten meerwaarde in de tuin. In de presentatie laat Marcel de Wagt van de Kwekerij van Opvallende vaste planten zien welke sierwaarde tuinplanten kunnen hebben zonder dat ze bloeien. Hij laat je op een verassende wijze anders naar planten kijken en opnieuw schoonheden ontdekken. Houdt papier en pen bij de hand want je krijgt vast mooie tip van planten die je wilt gaan uitproberen. Neem vast een kijkje op zijn website: https://www.opvallendeplanten.nl/