logo transparent

De Deel
Op Hoeve Groot Zandbrink bevindt zich uiteraard ook de Deel. Op de Deel is nog goed te zien hoe dit gedeelte van de boerderij er vroeger uitzag. De plaats waar de koeien stonden, waar de boerenknechten sliepen en de originele balkenconstructie zijn duidelijk herkenbaar. Evenals de opslagplaats van het hooi en de zogenaamde hilten zijn in tact gelaten.

De Deel is uitermate geschikt als vergaderlocatie, teambuilding / heisessies en het vieren of herdenken van speciale gebeurtenissen. Tevens is Groot Zandbrink een mooie trouwlocatie en/of plek voor een fotoshoot. Er zijn mogelijkheden om uw bijeenkomst met een wandeling en/of rondleiding o.l.v. een gids compleet te maken. Daarnaast is de Deel ook een mooie omgeving voor het geven van workshops of trainingen. 

Ons uitgangspunt is een gastvrij onthaal in een landelijke omgeving en ongedwongen warme sfeer. Onze vrijwilligers staan voor u klaar om uw drankjes en hapjes te verzorgen. Ook lunches zijn mogelijk. In overleg met onze cateraars kunnen we een diner/buffet voor uw gasten verzorgen. Speciale wensen zijn altijd bespreekbaar.

Deel en kar

De ruimte
De Deel is opgedeeld in een middengedeelte en een Coupé Café.
Afhankelijk van het gebruik van de ruimten kunnen er circa 60 personen een plaats hebben. In een vergaderopstelling, waarbij iedereen oogcontact met elkaar kan hebben, is er plaats voor circa 24 personen. De lunch kan dan geserveerd worden in ons Coupé Café, hier zijn 6 vaste tafels elk geschikt voor 4 personen. Voor feestelijke gelegenheden kunnen we de Deel flexibel inrichten met tafels en statafels waaraan geborreld en gegeten kan worden. Ook is er ruimte voor een buffetopstelling. Het Coupé café is dan een leuke ruimte voor bv. kinderen.
De Deel is van maandag t/m zaterdag tot circa 21.30 uur te huur. Deze eindtijd hanteren wij omdat het voorhuis bewoond is.

De Catering 
Koffie/thee met een lekker stuk taart of gevulde koek zijn te bestellen. Ook frisdranken, bier en wijn met borrelgarnituur of Tapasplank verzorgen wij zelf. Afhanklijk van de grootte van de groep bieden wij diverse lunches aan. Bij grote groepen zullen we high tea's, lunches of diner/buffet uitbesteden aan één van onze cateraars. Ook is het mogelijk om met uw gezelschap zelf te beschikken over koffie/thee en water voorziening. Zonder de hulp van onze vrijwilligers.

Wij streven ernaar om lokale producten te gebruiken. Een goed voorbeeld hiervan is de kaas en zuivel van Kaasboerderij de Kopermolen en het heerlijke ambachtelijke ijs van IJsboerderij Ruitenbeek. Alles wat wij kweken in de moestuin en op de akker kan op verzoek ook verwerkt worden in de buffetten of diners.

Uw wensen zijn voor ons belangrijk, samen doen we er alles aan om uw bijeenkomst gedenkwaardig te laten zijn. Onze vrijwilligers staan voor u klaar!

Voorzieningen op de Deel
Er is uitstekende geluidsapparatuur aanwezig met een draadloze microfoon en een vaste beamer met projectiescherm. Tevens hebben we flipovers beschikbaar. Samen met ons WIFI netwerk kunt u van deze faciliteiten gratis gebruik maken.
Er zijn twee toiletten beschikbaar op de Deel.

De kosten
De huur voor de Deel bedraagt per dagdeel € 250,00. Voor een hele dag is dit € 400,00.
Voor ANBI organisaties en vrijwilligers van Groot Zandbrink gelden gereduceerde tarieven.